NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea kvari planove Interu i Liverpoolu, Real želi defanzivca PSG-a,...

Transfer glasine: Chelsea kvari planove Interu i Liverpoolu, Real želi defanzivca PSG-a, Barca ispravlja grešku iz prošlosti

Prvenstva u najjačim ligama trebaju da se nastave svaki čas. Nijemci već igraju punom parom, Francuzi su završili prvenstvo, dok se ostale tri lige vraćaju u narednom mjesecu. Kraj ligaških takmičenja znači jednu stvar – fokus na transfer rok, koji bi mogao biti jedna od najzanimljivih u zadnje vrijeme s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo.

BraDefanzivacnitelj Paris Saint-Germaina Tanguy Kouassi nalazi se na listi želja Real Madrida – prenosi Le10Sport. Blancosi vide 17-godišnjaka kao idealnu dugoročnu zamjenu za Sergija Ramosa, a već su napravili pristup njegovom agentu. Kouassi bi ovog ljeta trebao postati slobodan agent i želi isprobati novi izazov izvan Francuske.

Abramović odobrio dva nova pojačanja: Spreman potrošiti velike novce – Lampard zna koga će dovesti!

Barcelona razmišlja o ponovnom potpisivanju defanzivca Manchester Cityja Erica Garcie – javlja ESPN. Španjolski prvaci već su se raspitivali o raspoloživosti 19-godišnjaka prije ljetnog prijelaznog roka. Garcia se uspio probiti kroz redove akademije u Barci prije nego što se pridružio Cityju 2017. godine, ali se još nije izborio za mjesto u ekipi Pepa Guardiole.

Chelsea kreće u borbu protiv Liverpoola zbog potpisa napadača RB Leipziga Tima Wernera. Redsi su spremni aktivirati klauzulu o otkupu od 53 milijuna funti dok su sada i iz Chelseaja javno izrazili interes za napadača Njemačke, prenosi The Telegraph. Očekuje se da će Wernerova otkupna klauzula na 53 milijuna funti u narednih 12 mjeseci – opcija koju će možda sve zainteresirane strane izabrati da čekaju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!