NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea postavio ultimatum Sarriju, Napoli želi ova tri vrhunska nogometaša,...

Transfer glasine: Chelsea postavio ultimatum Sarriju, Napoli želi ova tri vrhunska nogometaša, Skauti Tottenhama borave u Milanu

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Napoli je postavio Hirvinga Lozana, Kaspera Dolberga i Jamesa Rodrigueza na listu želja za ljeto. Napoli se već priprema za ljeto i nada se da će pojačati svoje napadačke opcije u klubu. Corriere dello Sport tvrdi da je zvijezda PSV-a Lozano već impresioirao Carla Ancelottija, dok će se napadač Ajaxa Dolberg pratiti do kraja sezone.

Preokret u slučaju Davida De Gee: Ništa od novog ugovora, probleme stvara agent Španjolca

Maurizio Sarri je jedan poraz daleko od toga da bude smijenjen, tvrdi Daily Mail. Navijači su nezadovoljni nedavnim rezultatima, koji uključuju pet poraza u zadnjih 10 utakmica, a igrači gube uvjerenje da Sarri može preokrenuti stvari. Chelsea u naredna tri meča igra protiv Malmoa, Citya i Tottenhama.

Skauti Tottenhama boravili su u Milanu gdje su pratili nekoliko igrača ovog vikenda, uključujući Susa i Ivana Perišića, prema Tuttomercatowebu. Spursi su pratili duo AC Milan, Susa i Francka Kessiea a Mauricio Pochettino zainteresiran za potpisivanje oba igrača.
Klub je također promatrao Ivana Perišića kao i Joachima Andersena iz Sampdorie, kojeg smatraju mogućom zamjenom ako Toby Alderweireld ode.

 

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!