NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chiesa bira između ova dva kluba, Topnici vode u utrci...

Transfer glasine: Chiesa bira između ova dva kluba, Topnici vode u utrci za sjajnog defanzivca, Joe Hart napušta Englesku

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Paris Saint-Germain prati napredak zvijezde Fiorentine Federica Chiese, tvrdi Rai Sport. Inter i Juventus već duže vrijeme prate 21-godišnjeg krilnog nogometaša, ali direktor PSG-a Antero Henrique počeo je već pregovarati sa njegovim agentom. Međutim, kao prvi izbor mladog Italijana spominje se Juventus.

ANCELOTTI PRIZNAO: Dobio otkaz u Real Madridu zbog svađe s jednom od najvećih zvijezda!

Gunnersi su trenutno ispred Manchester Cityja i Bayerna u Münchenu baretm što se tiče aktivnosti na transfer marketu. Arsenal vodi utrku za potpisivanja beka Crystal Palacea Aarona Wan-Bissake, javlja The Sun. Arsenal je navodno spreman platiti 40 miliona funti za njegove usluge.

Joe Hart mogao bi otići u MLS nakon što ga je izgubio mjesto u ekipu Burnleya. Burnley je označio Toma Heatona kao prvi izbor među stativama a također u klubu žele da se riješe visoke plate koju prima nekadašnji prvi golman Engleske.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!