NaslovnicaVijestiTransfer glasine: City dovodi defanzivca za 85 miliona, Juventus kupuje zvijezdu PSG-a,...

Transfer glasine: City dovodi defanzivca za 85 miliona, Juventus kupuje zvijezdu PSG-a, AC Milan napokon dovodi vrhunsko pojačanje

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Manchester City priprema ljetnu ponudu za defanzivca Intera Milana Skriniara, tvrdi Calciomercato. Slovački defanzivac visoko je na listi želja giganta iz Premier lige, a  još prošlo ljeto Inter je odbio zvaničnu ponudu u iznosu od 65 milijuna eura. Iako bi Inter radije zadržao 25-godišnjaka, navodno su spremni da ga puste za 85 milijuna eura.

Transfer glasine: Lazio dovodi napadača za 50 miliona eura, Juve želi najvećeg talenta iz Južne Amerike, Barca pojačanje za vezni red pronašla u La ligi

Juventus bi na ljeto mogao krenuti u novi lov na Interovog napadača Maura Icardija, javlja Calciomercato. Argentinski napadač posuđen je u Paris Saint-Germainu, a francuski giganti imaju želju da ga zadrže za stalno u ekipi bez obzira nanjegove nesuglasice sa ostalim igračima u klubu.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Milan ć eponovo krenuti u lov na defanzovca RB Leipziga Dayota Upamecana, izvještava Calciomercato. Defanzivac je također dovođen u vezu s Arsenalom, a pričalo se da je eć bio meta AC Milana prošlog ljeta, prije nego što je ostao u Bundesligi ali sada je vrijeme za rastanak izgleda došlo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!