NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Lazio dovodi napadača za 50 miliona eura, Juve želi najvećeg...

Transfer glasine: Lazio dovodi napadača za 50 miliona eura, Juve želi najvećeg talenta iz Južne Amerike, Barca pojačanje za vezni red pronašla u La ligi

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Lazio koji je trenutno lider Serie A spreman je poslati ogormnu ponudu za zvijezdu  Lyona, Memphisa Depaya, javlja Corriere dello Sport. Klub iz Rima mogao bi iskoristiti loše odnose Depaya sa upravom Lyona a također smatraju da bi ponuda od čak 50 miliona eura omekšala čelnike ovog kluba.

Kupuju trojicu za 360 milijuna – prodaju četvoricu za 222 milijuna funti: Evo kako će izgledati sastav Uniteda za 2020/21 sezonu!

Juventus pozorno prati zvijezdu Santosa, Kaio Jorgea, te bi tako Stara dama na ljeto mogla aktivirati njegovu otkupnu klauzulu od 50 milijuna eura. Ovaj 18-godišnjakslovi za jednog od najvećih talenata trenutno u Južnoj Americ te baš kao Robinho i Neymar dok su igrali za Santos i on je privukao zanimanje iz cijele Europe.

Barcelona će na ljeto pokušati da dovede krilnog napadača Valencije Ferrana Torresa – javlja Mundo Deportivo. Dvadesetogodišnjak u svom sadašnjem ugovoru ima ugrađenu otkupnu klauzulu od 100 milijuna eura, ali Blaugrana se nada da će osigurati njegov potpis za naknadu od 35 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!