NaslovnicaVijestiTransfer glasine: City dovodi dva velika pojačanja, Real pronašao zamjenu za Modrića,...

Transfer glasine: City dovodi dva velika pojačanja, Real pronašao zamjenu za Modrića, Jan Oblak ide u Premierligu

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Tottenhamova zvijezda Harry Kane i veznjak u Real Madridu trebali bi biti uključeni u senzacionalni transfer u Manchester City, javlja Diario Gol. Veznjak je na izlaznim vratima Real Madrida i Pep Guardiola spreman je krenuti po njega. Izvješće tvrdi da je Kane također meta Citya, a uz Kane u vrhu napada bi i 25-godišnji Španjolac želio igrati te bi bio spreman napustiti Madrid ukoliko dođe do transfera.

>> Jurgen Klopp: Nikada ne bih mogao da radim poput njih!

Emre Can označen je kao zamjena za Luku Modrića u Real Madridu ovog ljeta, javlja El Gol Digital. Modrić je privukao  interes mnogih momčadi iz Premier lige, a njegovo vrijeme u Real Madridu se izgleda približava kraju. No, Los Blancosi su već odlučili da će Liverpoolov veznjak, kojem ističe ugovor ovog ljeta, biti njegov zamjenik.

[su_bonus]

Arsenal i Liverpool spremni su se suočiti u vezi potpisa vratara Atletica Jana Oblaka, prenosi AS. Redsi su zainteresirane za 25-godišnjaka već duže vremena jer su nezadovoljni svojim vratarima, ali je sada i Arsenal pokazao interes za reprezentativca Slovenije. Oblak ima klauzulu od 100 milijuna eura, a oba su kluba spremna zadovoljiti tu potražnju Atletica.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!