NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Coutinho bi mogao u London, tri mlada igrača napuštaju Real,...

Transfer glasine: Coutinho bi mogao u London, tri mlada igrača napuštaju Real, Sessegnon na meti velikih klubova

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Chelsea bi se mogao boriti sa Manchester Unitedom za naogometaša Barce Philippea Coutinha, u slučaju da Eden Hazard napusti klub, javlja The Daily Mirror. Coutinho se nije uspio naviknuti u Barceloni od njegovog preseljenja iz Liverpoola u siječnju 2018., a za Hazarda se već dugo priča kako će ovo ljeto otići u Madrid. Coutinho je očito naljutio neke navijače Barcelone kada je proslavljao svoj gol u Ligi prvaka tako što je provocirao navijače na Camp Nou.

OGLASIO SE: Evo što je Kylian Mbappe rekao o mogućem odlasku u Real Madrid!

Marcos Llorente, Dani Ceballos i Sergio Reguilon trebali bi napustiti Real Madrid ovog ljeta zahvaljujući ograničenom vremenu za igru ​​pod Zinedinom Zidanom, tvrdi Marca. Llorente i Reguilon su bili standardni pod vodstvom Santiago Solarija, ali nakon što se što Zidane vratio na kormilo jasno je kako za njih nema mjesta u ekipi.

Tottenham će se suočiti s Juventusom i mnoštvom klubova u Premier ligi kako bi potpisali 40 milijuna funti vrijednog Ryan Sessegnona, pišu Daily i Sunday Express. Tinejdžer će sasvim sigurno napustiti Fulham nakon ispadanja kluba iz lige, a Spursi se smatraju favoritima koji će ga potpisati ispred Manchester Uniteda, Liverpoola i Paris Saint-Germaina.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!