NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Coutinho pred povratkom u Englesku, James Rodriguez na meti dva...

Transfer glasine: Coutinho pred povratkom u Englesku, James Rodriguez na meti dva velika kluba, Barcelona odbila ponudu da dovede iskusnog Brazilca

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Philippe Coutinho mogao bi završiti na posudbi u ekipi Chelseaja u Premier ligi, prenosi Sport. Brazilski agenti uživaju u bliskim vezama s engleskim vrhunskim klubovima još od boravka Coutinha u Liverpoolu. I dok se s Barcelonom tek treba postići dogovor, Bluesi su uvjereni da mogu osigurati posudbu koji uključuje opciju kupnje.

Manchester United kupuje zvijezdu Real Madrida za 40 milijuna eura!

Manchester United i Juventus su među kandidatima koji žele dovesti igrača Real Madrida Jamesa Rodrigueza, tvrdi AS. Kolumbijac je dobio malo šanse da impresionira Zidanea nakon što se vratio u klub iz Bayerna. Napoli i Everton također su pokazali zanimanje za Jamesa, koji bi mogao biti dostupan za prodaju jer mu ističe ugovor u lipnju 2021. godine.

Krilo Chelseaja Willian ponuđen je Barceloni, ali Blaugrana je odbacila priliku za potpis Brazilca, javlja Sport. Izgleda da je 31-godišnjak u ćorsokaku jer ga ne žele na Stamford Bridgeu, a sada za njegove usluge više nisu zainteresirani ni u Kataloniji.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!