NaslovnicaVijestiTransfer glasine: De Ligt nesiguran oko svoje budućnosti, Higuain napušta Chelsea, ko...

Transfer glasine: De Ligt nesiguran oko svoje budućnosti, Higuain napušta Chelsea, ko zahtijeva transfer Pogbe u Juventus?

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Kapetan Ajaxa Matthias de Ligt rekao je da još uvijek procjenjuje svoju budućnost usred glasine koje ga dovode u vezu s Barcelonom i Premier ligom. Klub je sinoć osigurao titulu u Holandiji, a kada su ga pitali o odlasku ovog ljeta, branitelj je bio jasan da odluka još nije donesena. “Ne znam hoću li ići s Frenkie de Jongom u Barcelonu. Još uvijek moram analizirati stvari i vidjeti sve. Vidjet ćemo što će se dogoditi.”

NEODLUČAN: Matthijs de Ligt ne želi u Barcelonu zbog jednog razloga, a evo i kojeg!

Chelsea šalje Gonzala Higuaina natrag u Juventus nakon što je ekipa iz Premier lige odlučila da ne produžiti njegovu posudbu ili ga kupiti. Daily Mail izvještava da je klub odlučio ne zadržati Argentinca dok on još ima dvije godine ugovora sa Juventusom u kojem će teško ostati jer ga ne žele ni u Torinu.

Paul Pogba bi bio idealan transfer za Juventus, izjavio je bivši veznjak Claudio Marchisio. Pogba će vrjerovatno napustiti Manchester United ovog ljeta, a njegov bivši suigrač bi ga volio vidjeti kako se vraća u Torino. “Gledajući u Juventusov tim, mislim da mu nedostaje igrač koji može pomoći ekipi u napadu, a Pogba bi bio idealan igrač za to”, rekao je Marchisio Tuttosportu.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!