NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Di Maria se vraća u United, Rakitić karijeru nastavlja u...

Transfer glasine: Di Maria se vraća u United, Rakitić karijeru nastavlja u Londonu, Luka Jović bi ipak mogao zamijeniti klub

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Angel Di Maria

Paris Saint-Germain ponudio je Angela Di Mariu Manchester Unitedu kao dio paketa za odvođenje Paula Pogbe na Park prinčeva, javlja Calciomercato. Budući da PSG na ljeto želi poboljšati svoju veznu liniju, oni žele iskoristiti Unitedovu spremnost da proda Pogbu i mogu ponuditi Di Mariju u transferu. Argentinac je ove sezone bio jedan od najboljih igrača PSG-a.

Na pomolu prijelazni rok u Engleskoj kakav dosad nismo vidjeli?!

Tottenham je zadnja ekipa koja pokazala interes za veznjaka Barcelone Ivana Rakitića, javlja Sport. Juventus, Napoli i Atletico Madrid svi ovog ljeta žele doesti bivšeg reprezentativca Hrvatske. Iako mu je ostalo još dvije godine ugovora, Rakitić vjerojatno neće ostati na Camp Nou.

Zlatan Ibrahimović će napustiti AC Milan na kraju sezone, a ekipa iz Serie A je u potrazi za nasljednikom. Luka Jović našao se kao najozbiljniji kandidat da popuni mjesto švedske legende. Rossoneri su prošlog ljeta pokušali dovesti Jovića iz Eintrachta Frankfurta, ali on se odlučio umjesto Milanu, pridružiti Real Madridu. No, Jović se do sada mučio u Španjolskoj, a Calciomercato izvještava da bi ipak mogao završiti na San Siru.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!