NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Dortmund dovodi veliko pojačanje u napadu, Barcelona pronašla alternativu za...

TRANSFER GLASINE: Dortmund dovodi veliko pojačanje u napadu, Barcelona pronašla alternativu za Pogbu, Arsenal kupuje nogometaša Celtica

U Engleskoj je već završen, ali u istalim najjačim ligama u Evropi još uvijek se kupuje. Desetak dana klubovi će imati priliku da pojačaju svoje redove i popune eventualne praznine koje su nastale uslijed odlazka nekog igrača. Deset dana je pred nama i deset dana vrmena da se desi još neki spektakularni transfer, što je teško za očekivati s obzirom da najveći potrošači, Englezi, više ne mogu kupovati.

Paco Alcacer na pragu je prelaska u Borussiju Dortmund na jednogodišnju posudbu, javlja Sport Bild. BVB traži dodatno pojačanje u napadu, i čini se da ga je pronašao u vidu španjolskog reprezentativca koji nije dobio priliku za igru u Barceloni.

>> FEKIR NAKON JUČERAŠNJE POBJEDE OTKRIO: Evo glavnog razloga zbog kojeg nije otišao u Liverpool!

Kevin Kampl je čovjek kojeg Barcelona vidi kao idealnog igrača za sredinu terena, javlja Don Balon. Barca čitavo ljeto proganja veznjaka Manchester Uniteda Paula Pogbu, no od transfera neće biti ništa a također su im propali planovi za dovođenje Frenkie de Jonga i Adriena Rabiota.

[su_bingo]

Moussa Dembele istakao se kao glavna meta Arsenala u cilju da unaprijede napadački dio ekipe, javlja La Provence. Napadač Celtica je meta mnogih velikih klubova diljem Europe, uključujući i Marseille, ali Gunnersi su trenutno glavni kandidat za njegovo dovođenje u januaru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!