NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Draxler na putu za Italiju, Watford dovodi nogometaša Barcelone, Ronaldo...

TRANSFER GLASINE: Draxler na putu za Italiju, Watford dovodi nogometaša Barcelone, Ronaldo u Juventusu želi bivšeg suigrača

Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

AC Milan gleda na potencijalni transfer za ofanivnog veznjaka Paris Saint-Germaina Julian Draxlera, prejavlja Corriere dello Sport. Rossoneri žele da pojačaju sva područja svoje momčadi ovog ljeta, a Draxlera smatraju idealnim dodatkom. Njemački reprezentativac bi u Milan ptvo stigao na posudbu a naredne godine bi njegov ugovor bio otkupljen.

>> SUDBINA LUKE MODRIĆA ODLUČENA: Evo što je Real Madrid spreman da uradi da zadrži Modrića u svojim redovima!

Watford se približava potpisivanju Barceloninog napadača Paco Alcacera na jednogodišnju posudbu, javlja Watford Observer. Španjolski napadač nije se najbolje snašao nakon što se preselio na Camp Nou 2016. godine a Barca se riješiti 24-godišnjakinju trajno, ali njihova cijena od 30 milijuna eura odbila je mnoge klubove.

[su_champions_league]

Real Madrid se suočava s borbom da zadrži Marcela u klubu, dok ga Cristiano Ronaldo pokušava primamiti u Juventus, javlja Tuttosport. Iako se reprezentativac Brazila odlično uklopio u život u Španjolskoj, postao je znatiželjan zbog mogućnosti prelaska u Italiju posebno nakon poziva Ronalda da dođe u klub.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!