NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Dva velikana u borbi za Lukakua, Tottenham pokazao interes za...

Transfer glasine: Dva velikana u borbi za Lukakua, Tottenham pokazao interes za zvijezdu Benfice, Begović napušta Bournemouth

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Milanski Inter i PSG će ovog ljeta voditi borbu za nogometaša Manchester Uniteda Romelu Lukakua. Express tvrdi da bi francuska ekipa bila voljna platiti Unitedu gotovo sav novac koji je potrošen prije nekoliko godina na njegov transfer iz Evertona. Međutim, Belgijanac je u prošlosti jasno stavio do znanja da bi se želio okušati u Italiji, što daje prednost Interu u odnosu na parižane.

U CHELSEAJU ODLUČILI: Zvijezda Barcelone stiže kao zamjena za Hazarda!

Tottenham se pridružio utrci za veznjaka Benfice Gedsona Fernandesa, javlja Mirror. 20-godišnji veznjak već je privukao interes Liverpoola i Manchester Uniteda, ali glasine tvrde da su Spursi voljni napraviti najveću ponudu ​​za njega, jer Mauricio Pochettino želi osvježiti svoj sastav nakon što nij ebio aktivan skoro dvije godine na transfer marketu.

Asmir Begović je spreman napustiti ekipu Bournemoutha nakon što je izgubio mjesto u ekipi, navodi Daily Mail. Bosanski golman započeo je sezonu kao prvi izbor i igrao je u svakoj utakmici sve do utakmice sa West Hamom u siječnju kada ga je nakon devet poraza u 12 utakmica zamijenio Artur Boruc a od tada je odigrao samo dvije utakmice. Ekipa Manchester Uniteda spremna je u svoje redove dovesti Begovića, kako bi bio zamjena ili Romeru ili De Gei.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!