NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Evo zbog čega De Ligt ide u Barcu, Kroos napušta...

Transfer glasine: Evo zbog čega De Ligt ide u Barcu, Kroos napušta Real, Arsenal ponovo kupuje napadača u Francuskoj

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Ajax želi dodati Jean-Claira Todiba iz Barcelone kao zamjenu za Matthijsa de Ligta, tvrdi Sport. De Ligt je povezan sa španjolskim klubom nakon potvrde da će se momčadi pridružiti Frenkie de Jong ovog ljeta. A, ako se transfer dogodi, Ajax će tražiti zamjenu za posudbu u obliku Todiba, koji se pridružio Barci u siječnju nakon što je ove sezone napustio Toulouse.

Posrnuli velikan Leeds United i Bielsa stvaraju moćnu ekipu koja bi trebala igrati u Premier ligi naredne sezone!

Njemački internacionalac bi mogao tražiti novi izazov nakon pet sezona u španjolskoj prijestolnici. I talkSPORT, izvješćuju da bi se moglo dogoditi dogovor da se Toni Kroos preseli u Paris Saint-Germain. Dok izvor otkriva malo pojedinosti o mogućem transferu, oni tvrde da bi ugovor za potpisivanje veznjaka mogao koštati PSG oko 68 milijuna funti.

Arsenal se nada da će ovog ljeta potpisati Marcusa Thurama iz Guingampa. Prema Le10Sportu, topnici su veliki obožavatelji napadača i sin osvajača Svjetskog prvenstva, Liliana. Međutim, sve nade koje Unai Emery ima za potpisivanje Thurama mogu biti pokvarene od strane Dortmunda, Manchester Uniteda i Tottenhama, koji također prate ovog 21-godišnjaka.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!