NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Fabian Ruiz na meti velikih klubova, otkriveno koji klub je...

Transfer glasine: Fabian Ruiz na meti velikih klubova, otkriveno koji klub je želio Sancha, Rakitić napušta Barcelonu

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

Veznjak Napolia, Fabian Ruiz zapao je za oči Real Madrida, Barcelone i Liverpoola, piše Daily Mail. 23-godišnjak je ključni dio ekipe Carla Ancelottija i sve tri europske ekipe u njemu vide transfer za budućnost ali i trenutni impakt s obzirom na to kakve partije pruža.
Sportski direktor Borussije Dortmund Michael Zorc potvrdio je da je Manchester United pokušao potpisati Jadon Sancho tokom ljetnog prijelaznog roka. U razgovoru za Viasport, Zorc je rekao da bundesligaški klub nije imao interesa za ulazak u pregovore oko engleske zvijezde. “Nismo razgovarali s njima”, rekao je Zorc. “Pitali su nas za sastanak ali Sancho nije na prodaju.”
Ekipa Intera želi dodatno pojačati svoju ekipu, a novi nogometaš koji je na listi želja Nerazzura je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. Raketa je izgubio mjesto u početnoj postavi Barce i očekuje se da napusti klub u januaru. Inter je spreman dovesti ga na posudbu, sa opcijom otkupa ugovora.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!