NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Franck Kessie na meti dva kluba iz Engleske, trampa Higauin...

Transfer glasine: Franck Kessie na meti dva kluba iz Engleske, trampa Higauin – Morata blizu realizacije, Roma traži zamjenu za De Rossija

Konačno je počeo zimski transfer rok, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Tottenham i Chelsea su spremni za borbu za Milanovu zvijezdu Francka Kessiea, javlja Calciomercato. 22-godišnji reprezentativac Obale Slonovače postao je jedan od najvažnijih igrača Milana, ali klub bi ga mogao prodati zbog financijskog Fair Playa. Kineski klub Peking Guoan akođer je zainteresirani za Kessiea, a Milan će ga vrlo vjerovatno morati prodati ako stigne ponuda od 45 milijuna eura.

MILAN POTVRDIO NOVO POJAČANJE: Rossoneri doveli Brazilca za 35 milijuna eura!

Chelsea se bliži dogovoru o posudbi Alvara Morate u AC Milan, dok bi se Gonzalo Higuain mogao preseliti u suprotnom smijeru, tvrdi The Sun. Morata od dolaska nije ispunio očekivanja na Stamford Bridgeu, a šef Chelseaja Maurizio Sarri želio ponovno združiti snage sa svojim bivšim napadačem.

Kapitenu Rome Daniele De Rossiju na kraju sezone ističe ugovor, a u Romi već razmišljaju da dovedu njegovu zamjenu u januaru ili najkasnije u ljeto. Tri najveće mete kluba su veznjak Genka Sander Berge,  Salzburgov defanzivni vezni Diadie Samassekou i nogometaš Dortmunda Julian Weigl.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!