NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Gabigol na meti klubova iz Engleske, Cavani želi u Italiju,...

Transfer glasine: Gabigol na meti klubova iz Engleske, Cavani želi u Italiju, Boateng napušta Bayern

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

Crystal Palace planira poslati ponudu za napadača Intera Gabriela Barbosu, prenosi Passione Inter. Brazilac je trenutno na posudbi u Flamengu i igra fantastično u svojoj domovini, no trebao bi se vratiti u Italiju u decembru. Njegova vrhunska forma potaknula je Inter da povisi njihovu traženu cijenu na 30 milijuna eura, što je prihvatljiva cijena u okviru proračuna Crystal Palacea.

STIŽE NOVO POJAČANJE: AC Milan sprema ponudu za jednu od najvećih zvijezda Manchester Uniteda!

Agenti Edinsona Cavanija su stigli u Juventus zbog mogućeg ljetnog transfera u ovaj klub, navodi Calciomercato. Ugovor napadaču Paris Saint-Germaina ističe na kraju sezone i za sada nema napretka u pregovorima oko produženja boravka u francuskoj prijestolnici. Dok klubovi Premier lige pokazuju interes, Cavani se želi vratiti u Italiju i vidi u prvaku Serie A idealno odredište.

Jerome Boateng sljedećeg ljeta cilja selidbu u Italiju ili Španjolsku, tvrdi Sky Sport. Defanzivac je bio vrlo blizu odlasku u Paris Saint-Germainu u posljednjem transfer roku, a iako se posljednjih tjedana vratio startnu postavu Bayerna,  očekuje se da će napustiti klub na kraju sezone. 31-godišnjak je pronašao novog agenta, LIAN Sports, koji ima jake veze s klubovima u Seriji A i La Ligi, a priča se da će Boateng završiti u jednoj od tih liga.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!