NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Gareth Bale na meti velikana iz Italije, City kupuje veznjaka...

Transfer glasine: Gareth Bale na meti velikana iz Italije, City kupuje veznjaka Atletica, United dovodi vrhunsku zamjneu za Lukakua

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

AC Milan želi dovesti Garetha Balea u San Siro, javlja Don Balon. U španjolskom nogometnom listu tvrde da su iz Milana spremni ponuditi 100 milijuna eura kako bi osigurali usluge bivšeg nogometaša Tottenhama. Mediji navode da je Bale u Madridu nesretan i da bi mogao otići ovog ljeta.

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG: Evo zbog čega je Mbappe odbio preći u Real Madrid 2017. godine!

Manchester City označio je zvijezdu Atletico Madrida Saul Nigueza kao glavnu transfer metu za ljetni transfer rok. The Mirror izvješćuje da se 24-godišnjak smatra savršenom zamjenom za veznog igrača kluba Fernandinha.

Manchester United je donio odluku o budućnosti Romela Lukakua i spreman je prodati napadača, piše Mirror. Juventusova zvijezda Paulo Dybala i Interov Mauro Icardi glavni su kandidati za dolazak na Old Trafford kako bi zamijenili ove sezone neučinkovitog napadača.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!