NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Giroud nastavlja karijeru u velikom klubu, Arsenal kupuje odličnog defanzivca,...

Transfer glasine: Giroud nastavlja karijeru u velikom klubu, Arsenal kupuje odličnog defanzivca, Eriksen ostaje u Engleskoj

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Do početka transfer roka ostalo je svega nekoliko dana, tako da nas čeka mnogo zanimljivosti.

Giroud otkriva

Juventus i Lyon spremni su nadmetati se za potpis napadača Chelseaja, Olivera Girouda, javlja Calcio Mercato. Giroud ne dobija previše prilike pod vodstvom Franka Lamparda i dopušteno mu je da napusti Stamford Bridge. Mogao bi se ponovno ujediniti s bivšim šefom Mauriziom Sarrijem ako Juventus pobjedi za njegov potpis.

Guardiola se pomirio s gubitkom naslova prvaka

Arsenal je povezan s središnjim braničem Leipziga Dayotom Upamecanom, a 21-godišnjaku bi se dozvolilo da napusti njemački klub ako uspiju potpisati njegovog golegu iz reprezentacije Francuza Tanguya Kouassija iz Paris St-Germaina, izvještava Le Parisien. 17-godišnjeg Kouassija vide kao dugoročnog nasljednika Upamecana, i uskoro bi mogli početi pregovori za njegov potpis.

Manchester United će dovestiChristiana Eriksena u besplatnom transferu idućeg ljeta, javlja Telegraph. Danac nema namjeru potpisati novi ugovor sa Spursima, i mogao bi već u januaru napustiti klub ali United će se potruditi da ga dovedu i tako naprave jedan od većih besplantih transfera zadnjih godina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!