NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Giroud spreman napustiti Chelsea, Real dovodi vrhunskog defanzivca, Inter kupuje...

Transfer glasine: Giroud spreman napustiti Chelsea, Real dovodi vrhunskog defanzivca, Inter kupuje reprezentativca Italije

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još više od mjesec dana.

Giroud otkriva

Real Madrid se priprema za slanje unosne ponude za braniča Napolija Kalidoua Koulibalyja na kraju sezone – javlja Calcio Mercato. Blancosi reprezentativca Senegala vide kao idealnog dugoročnog nasljednika Sergija Ramosa, ali mogu se suočiti s jakom konkurencijom za njegov potpis iz Manchester Uniteda. Koulibaly je u ovoj sezoni u dresu Napolija već skupio 12 nastupa u Seriji A.

MAURICIO POCHETTINO OTKRIO: Evo u kojem klubu želi nastaviti trenersku karijeru!

Inter je spreman poslati ponudu u iznosu od 30 milijuna eura za krilnog igrača Fiorentine Federica Chiesu – prenosi Calcio Mercato. Nerazzurri su također spremni uključiti Dalberta u bilo koji mogući posao, zajedno s Matteom Politanom. Inter planira financirati transfer Chiese prodajom Gabriela Barbose, koji je trenutno na posudbi u Flamengu.

Oliver Giroud ima mnogo problema sa Frankom Lampardom, a šef Chelseaja očito želi prodati 33-godišnjaka kad se otvori transfer rok. Giroud je prije gotovo dvije godine potpisao za Chelsea iz Arsenala za 18 milijuna funti i zabio je 19 golova za klub. Ako napusti Stamford Bridge, Michy Batshuayi će biti jedina zamjena za Tammy Abrahama.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!