NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Griezmann je već na izlaznim vratima Barce, Chilwell napušta Leicester,...

Transfer glasine: Griezmann je već na izlaznim vratima Barce, Chilwell napušta Leicester, Real troši 100 miliona na veznog igrača

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

Leicester se priprema za život bez lijevog beka Ben Chilwella, a 22-godišnjaka žele Chelsea i Manchester City. Engleski reprezentativac ove je sezone najbolji igrač Lisica, a šef Brendan Rodgers priprema se za veliku ponudu od najboljih klubova Premier lige koju će uprava Leicestera teško moći da odbije.

LUDNICI NIKAD KRAJA: U Barceloni već razmišljaju o prodaji Antoinea Griezmanna!

Real Madrid je prvi favorit za potpis veznjaka Ajaxa Donnyja van de Beeka, prenosi Mirror. Ovaj 22-godišnjak bi mogao biti dostupan za 100 milijuna eura, nakon što je, navodno, Manchester United odbio šansu da ga potpiše za trećinu ove cijene tijekom ljeta što se može okarakterisati kao velikom greškom Crvenih đavola.

Prema Le10Sportu, Antoine Griezmann mogao bi koristiti Barceloni kao dio dogovora o vraćanju Neymara u klub. Francuski napadač ove je sezone daleko od prave forme jer se još nije navikao na život u Barceloni, i već je povezan s odlaskom sa Camp Noua. PSG mu je najvjerojatnije novo odredište u nadi da će se Neymar vratiti u Španiju u siječnju.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!