NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Griezmann razmišlja o odlasku iz Madrida, Varane želi u klub...

Transfer glasine: Griezmann razmišlja o odlasku iz Madrida, Varane želi u klub iz Engleske, Casillas bi se mogao vratiti u La ligu

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Antoine Griezmann želi se pridružiti Barceloni ovog ljeta, javlja Mundo Deportivo. Napadač Atletico Madrida odbio je ponudu španjolskih prvaka prošlog ljeta, otkrivajući u dokumentarcu da je odlučio vratiti u svoj trenutnom klubu zbog predstavljene vizije za budućnost. Ipak, zbog slabijih rezultata ove godine, Francuz bi mogao otići.

Velika promjena u Ligi prvaka?! Navijačima se ovo neće svidjeti!

Varane ima odličan odnosa sa Zinedinom Zidanom, ali je, unatoč tome razočaran stanjem trenutne sezone Real Madrida. Branič se želi isprobati u novom okruženju jer osjeća da je postao previše ležeran zbog nedostatka konkurencije u klubu. Manchester United je zainteresiran, a transfer bi gotovo sigurno nadmašio cijenu koju je Liverpool platio za Virgila van Dijka prošle zime.

Iker Casillas je izjavio da bi se želio vratiti u La Ligu i također je rekako da bi ponovno želio igrati za Španjolsku. Golman se ekipi Porta pridružio 2015. nakon 16-godišnjeg boravka u Real Madridu, a sada želi opet igrati u Španjolskoj prije nego što završi karijeru. Zbog odlične forme u ovoj sezone, kupaca neće nedostajati.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!