NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Harry Winks na meti velikog kluba, Emre Can ostaje na...

Transfer glasine: Harry Winks na meti velikog kluba, Emre Can ostaje na Otoku ali ne u Liverpoolu, Real Madrid krade Barceloninu transfer metu

Transfer glasine: Harry Winks na meti velikog kluba, Emre Can ostaje na Otoku ali ne u Liverpoolu, Real Madrid krade Barceloninu transfer metu! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Barceloni pripremaju iznenađujući transfer za Tottenhamovog veznog igrača Harryja Winska, javlja The Sun. Barcin sportski direktor Robert Fernandez pratio je Christian Eriksen u pobjedi Tottenhama nad Real Madridom, ali unatoč tome što je bio u Wembleyu kako bi gledao Danca, za oko mu je zapao 21-godišnji Englez.

>> Zvijezda Barcelone se vraća u svoj bivši klub: Odbio je ponudu od 44 milijuna funti i to je naljutilo čelnike katalonskog kluba

Manchester City spreman je uključiti se u borbu sa Juventusom za veznog igrača Liverpoola  Emre Cana, javlja Calcio Mercato. Canov ugovor sa klubom sa Anfielde istječe na kraju sezone, te je Manchester City  bez potrebnog obeštećenja za njegovu kupovinu spreman ući u direktne pregovore sa igračem, početkom januara.

[su_bonus]

Real Madrid se nada da će ukrasti transfer metu Barcelone Philippe Coutinhoa, javlja Mundo Deportivo. Nakon što su u više navrata tokom ljeta odbijeni od Liverpoola za Coutinha, Barca će i u januaru poslati ponudu za ovog Brazilca ali sada će imati konkurenciju u Real Madridu. Madrid se pojavio kao moguće odredište i već su uspostavili kontakt s Liverpoolom. Zinedine Zidane želi da dovede Coutinha tek naredno ljeto, što i odgovara Liverpoolu tako da će ponovo u januaru morati odbiti sve ponude Barcelone za njega.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

0
Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!