NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Hazard dogovorio sa Realom, Napoli kupuje napadača za 70 miliona,...

Transfer glasine: Hazard dogovorio sa Realom, Napoli kupuje napadača za 70 miliona, Chelsea ima zamjenu za Sarria

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Dogovor postignut

Chelsea je pristao na naknadu od 115 milijuna funti jer će se Eden Hazard pridružiti Real Madridu, kaže The Sun. Hazard će potpisati četverogodišnji ugovor s Realom u visini plaće od 400.000 funti tjedno. Ova dva kluba pregovaraju dva tjedna, a šef Chelseaja Roman Abramovič je već odlučio prodati Belgijanca, a ne želi da izgubi Belgijanca besplatno sljedeće godine.

Tottenham ruši tradiciju i dovodi skupo pojačanje iz španske La lige!

Napoli je zainteresiran za transfer zvijezde Valencie Rodriga, ali će talijanska ekipa morati platiti ogromnu svotu novca za njegovu kupovinu. Napadač Valencije, koji je postigao pogodak u španskom kupu protiv Barcelone, te bi koštao oko 70 milijuna eura. Umjesto toga, Napoli će nastojati dovesti Fabia Quagliarellu u klub nakon što je odigrao fantastičnu sezonu u Serie A ove sezone.

Chelsea je spreman da ponudi dugoročni ugovor i da zaposli Franka Lamparda ako Maurizio Sarri ode u Italiju ovog ljeta, navodi Daily Mail. Plavci su još od ranije imali u planu da dovedu Lamparda ali su postigli dogovor sa njim da stekne iskustvo prije nego što se vrati na Stamford Bridge. S obzirom da Sarri ide ima ponude Juventusa i Rome, klub je spreman dovesti Lamparda brže nego što se očekivalo ako talijanski stručnjak odluči otići.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!