NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Hazard izjavom razočarao navijače Chelseaja, Inter želi veznjaka Tottenhama, Ibrahimović...

Transfer glasine: Hazard izjavom razočarao navijače Chelseaja, Inter želi veznjaka Tottenhama, Ibrahimović u Italiji!

Ludilo na nogometnoj pijaci je i zvanično gotovo, ali većina evropskih klubova već pripreman teren za zimski ali i ljetni transfer rok. Ovo ljeto bilo je izrazito zanimljivo, desilo se nekoliko velikih transfera, englezi su po prvi put u historiji zavšili transfer rok ranije od ostalih a financijski fair play je tek ove godine uzeo maha i njegova prava svrha tek sada izlazi na vidjelo. Glasine o budućim transferima već su aktualne, a kako sada stvari stoji januar će biti vrlo zanimljiv.

Inter nadgleda situaciju oko Mouse Dembelea u Tottenhamu, budući da njegov ugovor ističe na kraju sezone, izvještava Calciomercato. Talijanska ekipa već je pokušala da dovede Dembela ovo ljeto ali Tottenham je tada postavio previsoku cijenu koja bi sada trebala da bude znatno niža.

>> GUARDIOLA OTKRIVA: Evo kako Manchester City planira zaustaviti napadački trio Liverpoola!

Belgijanac Eden Hazard je spreman da naupisti ekipu Chelseaja. On je to potvrdio izjavom kojom je razočarao mnog navijače, gdje je rekao da trenutno ne želi napustiti Chelsea ali da se situacija može promjeniti za dva mjeseca.

[su_bet365_100bonus]

Mino Raiola otkrio da je Zlatan Ibrahimović “spreman razgovarati” s Milanom, budući da je napadač i dalje povezan s povratkom na San Siro. Zvijezda LA Galaxya , 37 godišnji Ibrahimović igrao je za Milan između  2010 i 2012 godine, postigavši 42 pogodka u Serie A za ovaj klub.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!