NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Hazard ostaje u Engleskoj ali u drugom klubu, Real nudi...

TRANSFER GLASINE: Hazard ostaje u Engleskoj ali u drugom klubu, Real nudi dvije velike zvijezde i 200 miliona za Neymara, Kluivert ipak ide u Italiju

Na Otoku je već počeo, a u većini ostalih evropskih zemalja počinje u toku Svjetskog prvenstva. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

Transfer glasine

Trener Manchester Citya Pep Guardiola označio je Eden Hazard kao glavnu metu što se tiče pojačanja za ovo ljeto, tvrdi Daily Star. Unatoč tome što je s velikom lakoćom postao prvak Premier lige menadžer Citya pojačati svoj napad s zvijezdom Plavaca. No akvizacija Hazarda neće biti jeftina, a ponuda od 100 milijuna funti  i plaća u vrijednosti od 300.000 funti tjedno bi trebale biti dovoljne za njegov pristanak.

>> 100% BOLJI OD LINGARDA, MATE I RASHFORDA: Navijači Manchester Uniteda oduševljeni novim pojačanjem

Real Madrid je spreman uključiti Garetha Balea i Tonija Kroosa u rekordni transfer kako bi doveo Neymara u španjolski glavni grad, tvrdi Don Balon. Florentino Perez u par navrata je javno priznao kako želi dovesti Neymara a iz Pariza su poručili kako će Brazilca pustiti samo uz ponudu od 400 milijuna eura. No, predsjednik  Galaktikosa će pokušati smanjiti tu cijenu na 200 milijuna eura nudeći dva igrača svjetske klase kao dio posla.

[su_bonus]

U Romi su preuzeli vodstvo u utrci za potpisivanje Ajaxove zvijezde Justin Kluivert, izvještava France Football. 19-godišnji napadač vjerojatno će biti prodan nakon što je odbio Ajaxovu ponudu novog ugovora te tako privukao interes nekih od najvećih europskih klubova. Roma je trenutno ispred svih ostalih klubova jer su nedavno obavili pregovore za njegovim agentima a i i grač ne bi imao ništa protiv da se preseli u glavni grad Italije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!