NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Herta znatno pojačava ekipu, Dortmund dovodi veliko pojačanje, PSG i...

Transfer glasine: Herta znatno pojačava ekipu, Dortmund dovodi veliko pojačanje, PSG i Juve prave razmjenu igrača

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Do početka transfer roka ostalo je svega nekoliko dana, tako da nas čeka mnogo zanimljivosti.

borba za scudetto

Menadžer Herthe Jurgen Klinsmann razmatra ponudu za veznjaka Tottenhama Victora Wanyamu, izvještava The Telegraph. Očekuje se da će Wanyama napustiti sjeverni London nakon što je izgubio mjesto u ekipi, jer je do sada sada sakupio samo četiri nastupa. Klinsmann je također zainteresovan za Granita Xhaku koji želi napustiti Arsenal.

OBJAVLJENA LISTA: Evo koji klubovi su najviše novca potrošili na pojačanja u posljednjem desetljeću!

Borussia Dortmund želi da dovede napadača Napolija Driesa Mertensa u januaru, prenosi Calciomercato. Belgijskiom napadaču ugovor s Napolijem istječe na kraju sezone i on je do sada odbio svaku ponudu od Napolija za produžetak saradnje. Dortmund bi 32-godišnjaka mogao osigurati s ponudom od samo 10 milijuna eura.

Paris Saint-Germain u pregovorima je s Juventusom oko dogovora o zamjeni Emre Cana i Leandro Paredesa, izvještava Daily Mail. Can je ove sezone pod Mauriziom Sarrijem pao u drugi plan, te je upisao samo sedam nastupa. Paredes također u nemilosti Thomasa Tuchela te se ova razmjena čini dobrom za obje strane.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!