NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Roma i Milan žele veznjaka Porta, Pellegrini na meti velikog...

Transfer glasine: Roma i Milan žele veznjaka Porta, Pellegrini na meti velikog kluba, Higuain pred potpisom za novi klub

Konačno je počeo zimski transfer rok, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Hector Herrera je najnovija meta AC Milana i Rome pišeLa Gazetta dello Sport. Veznjak Porta neće produžiti ugovor u lipnju, a uz financijski fair play koji prijeti klubu, Milan je zainteresiran za igrača za kojeg ne bi trebali platiti transfer. Romi je također kandidat za transfer a Inter je izašao iz utrke za veznjaka iz Meksika.

SPREMAN NA POVRATAK: Jose Mourinho želi u bivši klub ako mu se ispune dva uslova!

Lorenzo Pellegrini povezan je s transferom u PSG, koji je zainteresiran za zvijezdu Rome, tvrdi Gianluca DiMarzio. PSG nastoji ojačati svoj vezni red nakon gubitka Adriena Rabiota, koji je spreman za pridruživanje Barceloni. Pellegrinia bi u svojoj ekipi želio i trener Uniteda Ole Gunar Solskjaer.

Gonzalo Higuain je prihvatio ponudu iz Chelsea, gdje će se ponovno pridružiti bivšem šefu Maurizio Sarriju nakon što su prethodno surađivali u talijanskom u Napoliju. Kako piše Marca, Higuainov transfer u Chelsea bit će odobren u nadolazećim danima kada Alvaro Morata napusti klub. Higuain je bio u svom najboljem izdanju upravo pod trenerskom palicom Sarria, postigavši ​​37 golova prije preseljenja u Juventus.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!