NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Hrvat iz portugalske lige ide u Englesku, Falcao dobio dvije...

Transfer glasine: Hrvat iz portugalske lige ide u Englesku, Falcao dobio dvije zanimljive ponude iz Italije, Rodgers na raspolaganju ima ogroman budžet

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Wolvesi u svoje redove žele dovesti veznjaka Maritima Josipa Vukovića te na taj način žele pojačati svoj sastav nakon solidnog nastupa u Premier ligi ove sezone. 26-godišnji Hrvat također je privukao zanimanje Watforda i Leicester Cityja, a Chelsea je također pokazivao interes za njega prije nego što su potpisali Christiana Pulisica, piše talkSPORT.

MAURIZIO SARRI OTKRIO: Evo kada će Kepa ponovo braniti za Chelsea!

Napadač Monaca Radamel Falcao dobio je ponude iz Lacija i Milana, piše Don Balon. Iskusni napadač postigao je devet golova u 23 nastupa u Ligue 1 za Monaco ove sezone u teškoj sezoni u kojoj je klub ostvario samo šest pobjeda. Njegov ugovor saa Monacom ističe na kraju sezone.

Novi šef Leicestera Brendan Rodgers na raspolaganju će imati 200 milijuna funti za transfere tokom njegovog trogodišnjeg ugovora, piše The Sun. Bivši menadžer Liverpoola i Celtica ovog će ljeta pokušati potpisati napadača Bournemoutha Calluma Wilsona.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!