NaslovnicaVijestiTransfer glasine: I Barca želi Havertza, poznata sudbina Leorya Sanea, Emery otkrio...

Transfer glasine: I Barca želi Havertza, poznata sudbina Leorya Sanea, Emery otkrio kojeg igrača je zamalo doveo u Arsenal

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Barcelona se nada da će uvjeriti Leverkusen da proda veznog igrača Kai Havertz nudeći igrače u dijelu razmjene, prenosi Sport1. Koronavirusna kriza negativno je utjecala na Barcine financije, što znači da će se boriti za 20-godišnjaka Leverkusena koji je procijenjen na 100 milijuna eura, a koji je prethodno povezan s prelaskom u Liverpool. Međutim, i dalje su željni njemačkog internacionalca i nadaju se da nudeći Emersona i Carlesa Alenu u zamjenu, plus novac.

Derbi utakmica koju će danas gledati milijarde ljudi!

Manchester City spreman je prodati Leroyja Sanea ovog ljeta ako ne uspije dogovoriti novi ugovor a Bayern je još uvijek zainteresiran za Sanea, prema Evening Standardu. City je ranije negirao prijedloge da bi Sane, koji treba ući u posljednjih 12 mjeseci svog trenutnog ugovora, mogao preći u Bayern za samo 35 milijuna funti, inzistirajući da će mu radije dopustiti da istekne ugovor, nego da proda za toliko nisku cijenu.

Bivši menadžer Arsenala Unai Emery priznao je da bi radije potpisao zvijezdu Crystal Palacea Wilfrieda Zaha nego Nicolasa Pepea. Bivši šef Seville vjeruje da je Pepeov loš početak na sjeveru Londona oštetio njegove izglede za ostanku na klupi, a Španac je kazao kako je on izistirao na Zahi a ne na Pepeu, koji se već dokazao kao zvijezda u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!