NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ibrahimović dobio ponudu iz Engleske, United ima spremne zamjene za...

Transfer glasine: Ibrahimović dobio ponudu iz Engleske, United ima spremne zamjene za Pogbu, Juventus kontaktirao igrača Chesleaja

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još više od mjesec dana.

POGBA OSOBNO NAZVAO

Everton je poslao ponudu za Zlatana Ibrahimovića, koji je i dalje u potrazi za svoj sljedeći klub nakon što je napustio LA Galaxy – prenosi Express. Karamele su spremne platiti Šveđaninu četiri milijuna funti po sezoni, jer u Liverpoolu žele pojačati svoje napadačke opcije u siječnju. No, povratak u Milano zamišljen je kao Zlatanov najvjerovatniji sljedeći korak, a pregovori o njegovom potencijalnom povratku na San Sirou su u tijeku.

Navijači Arsenala neće biti zadovoljni: Pojavio se novi kandidat za klupu Topnika

Francuski vezni igrač je dugo povezan s napuštanjem Premier lige usred interesa Real Madrida, Barcelone i Juventusa. United je sada spreman prodati Pogbu i već su počeli da prate zvijezde Ajaxa i Atletica, Donnyja van de Beeka i Saula Nigueza da preuzmu Pogbinu poziciju.

Juventus je kontaktirao Chelsea kako bi razgovarao o dolasku Brazilca Williana, prenosi Daily Express. Willianovu ugovor istječe na kraju sezone, ali Juve se nada da će ga u klub dovesti već u januaru. Međutim, Frank Lampard ga ne želi pustiti da ide i tvrdi da će Willian radije ostati na Stamford Bridgeu nego se ponovno sastati s Mauriziom Sarrijem u Italiji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!