NaslovnicaVijestiNavijači Arsenala neće biti zadovoljni: Pojavio se novi kandidat za klupu Topnika

Navijači Arsenala neće biti zadovoljni: Pojavio se novi kandidat za klupu Topnika

Popis potencijalnih kandidata za klupu Arsenala svakim je danom sve duži. Danas se govori o Carlu Ancelottiju, a također dolaze i glasine iz Francuske koje Topnike povezuju s trenerom koji je već vodio tri engleska kluba.

ARSENAL NAPOKON PRONAŠAO

U dva tjedna otkad je Unai Emery izgubio posao u Arsenalu, u javnosti su se pojavila nebrojena imena o kojima se trenutno razmišlja u vodstvu londonskog giganta. Spominjali su se Massimiliano Allegri, Pochettino, Patrick Vieira i mnogi drugi, a Carlom Ancelotti koji je izgubio posao u Napoliju, i Marcelino, bivši trener Valencije, su dva najzanimljvija imena na tom popisu.

NEMINOVAN ODLAZAK: Tri velikana iz Premier lige se uključila u utrku za dovođenje Neymara!

Francuski L’Equipe lansirao je novo ime, pozivajući se na izvore koji kažu da se očekuje da će portugalski strateg Paulo Sousa, koji trenutno radi u Bordeauxu, također biti kandidat za klupu Tonika.

“Sviđaju im se Soussin profil. Oni ne vole samo svoje trenerske sposobnosti, već i ljudske vrline. To još uvijek ne znači da će nas Paulo napustiti, jer on je samo jedan od mnogih kandidata”, rekao je jedan od ljudi iz Bordeauxa za spomenute francuske novine.

Sousa je blistao kao nogometaš Juventusa i Dortmunda, a nakon toga imao je i vrlo raznovrsnu trenersku karijeru, u kojoj je dosad sjedio na klupama Videotona, Maccabija iz Tel Aviva, Basela, Fiorentine, Tianjina i tri engleska kluba – Leicestera, Swanseaja i Queens Park Rangersa.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!