NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Inter dovodi još jednog igrača iz Engleske, zvijezda Marseillea prelazi...

Transfer glasine: Inter dovodi još jednog igrača iz Engleske, zvijezda Marseillea prelazi u Milan, Bayern napravio potez za pohvalu

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

Giroud otkriva

Inter gleda na Oliviera Girouda kao napadača koji bi mogao dodatnoda pojača njihov napad, prenosi Calciomercato.it. Iako je talijanska ekipa potpisala Romelu Lukakua i Alexisa Sancheza iz Manchester Uniteda u posljednjem transfer roku, nadaju se da će sa ovim transferom dodatno pojačati mogućnosti Antonija Contea da se natječe sa konkurentima u Seriji A i Europi.

Otkrivamo koliki je koeficijent da Dinamo prolazi skupinu nakon razbijanja Atalante 4:0!

Izgleda da je Marseillea spreman izgubiti sjajnog veznjaka Morgana Sansona usred interesa ekipe AC Milana za njegove usluge. Le Provence prenosi da ga je talijanska ekipa pokušala potpisati na kraju prolaznog roka, ali Marseille ga je odbio prodati. Sanson je, međutim, željan da napusti Francusku, a navodno ga traže klubovi u Engleskoj i Italiji.

Bayern München vezao je potencijalnog 18-godišnjeg napadača Joshua Zirkzeeja s novim četverogodišnjim ugovorom. Nizozemski napadač pridružio se njemačkoj omladinskoj akademiji iz Feyenoorda 2017. gdje je nastavio impresionirati svojim partijama u rezervama Bayerna. Njegove partije donijele su mu novi ugovor koji traje do 2023. godine.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!