NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Inter zamjenu za Martineza pronašao u Manchesteru, Milot Rashica pred...

Transfer glasine: Inter zamjenu za Martineza pronašao u Manchesteru, Milot Rashica pred velikim transferom, Luka Jović mjenja kluba ali ne i državu

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Inter planira poslati ponudu za napadača Manchester Uniteda Anthonyja Martiala ako Lautaro Martinez ovog ljeta napusti San Siro – navodi Gazzetta Dello Sport. Lautaro je povezan s prelaskom u Barcelonu, a Nerazzurri sada traže potencijalne zamjene. Martial je na vrhu njihova popisa mogućih meta, ali Timo Werner iz RB Leipziga također je u razmatranju.

Brazilska zvijezda otkrila: Prelazak u Liverpool ili Manchester United bi bio ‘transfer iz snova’

RB Leipzig ovog ljeta će pokušati da u svoje redove dovede veznjaka Werdera Bremena Milota Rashicu – piše Weser-Kurier. Razgovori između dva kluba već su u naprednoj fazi, a dogovor bi mogao biti sklopljen u narednim tjednima. Liverpool i Borussia Dortmund također su povezani s Rashicom koji je ove sezone postigao 10 golova u 24 nastupa za Bremen.

Atletico Madrid je pokazao zanimanje za napadača Reala Luku Jovića – piše Don Balon. Srpski napadač je prošlog ljeta realizovao transfer od 58 milijuna funti na Santiago Bernabeu, ali je razočarao tijekom svoje prve sezone u Španjolskoj. Diego Simeone obožava Jovića, a Atletico bi ga mogao pokušati ukrasti od svojih gradskih rivala.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!