NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Iz sedme lige u Premier ligu, još jedan stručnjak odbio...

Transfer glasine: Iz sedme lige u Premier ligu, još jedan stručnjak odbio klupu Arsenala, Werner se seli u Španiju

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još više od mjesec dana.

Napadač Enfield Towna Muhammadu Faal privukao je interes Norwich Cityja, Watforda i Crystal Palacea, prenosi The Sun. 22-godišnjak je postigao 18 golova u 19 utakmica ove sezone igrajući u sedmom rangu engleskog nogometa. Faal je rođak defanzivca Liverpoola Joea Gomeza i on je najavljen kao novi Jamie Vardy.

ISPRIČAO SE: Virgil van Dijk na ceremoniji isprovocirao Cristiana Ronalda, a zatim mu se ispričao na sjajan način!

Menadžer Wolvesa Nuno Espirito Santo odbio je sve špekulacije koje ga povezuju s Arsenalom. Nakon otpuštanja Unaija Emerya, njegovo ime se pominje među najužim krugovima, ali je Espirito odbio sve špekulacije. “Još uvijek imam ugovor sa klubom. Za mene je važnije da se usredotočim na ono što danas moram raditi. ”

Atletico Madrid označio je Tima Wernera RB Leipziga kao svoj glavni napadački cilj u siječnju, izvijestio je Cope. Izvještaji kažu da je njemački internacionalac već pristao da se pridruži ekipi iz La Lige, iako je Werner sa Leipzigom vezan do 2023. Bilo kakva ponuda od strane Atletica mogla bi ovisiti o sudbini Diega Coste, koji će vjerojatno napustiti klub na zimu.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!