NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Jadon Sancho pred velikom dilemom, igrač Milana odbio ponude Chelseaja...

Transfer glasine: Jadon Sancho pred velikom dilemom, igrač Milana odbio ponude Chelseaja i Reala, Juve dovodi vrhunskog nogometaša

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

AC Milan neće dozvoliti da kapetan kluba Alessio Romagnoli napusti klub zbog navodnog interesa Real Madrida i Chelseaja, piše Calciomercato.com. I sam Romagnoli također nije zainteresiran za odlazak, a prethodno je odbio priliku da se pridruži Antoniou Conteu kada je Talijan vodio ekipu Chelseaja.

NEYMAR NAJAVIO TRANSFER?! “Svako bi volio da igra tamo!”

Juventus je pokazao interes za kupovinu napadača Real Madrida Marca Asensia, prema Tuttosportu. Iako Asensio ima ugovor do 2023. i ne bi bio jeftin, klub vidi priliku jer ove sezone Asensio u Madridu više vremena provodi na klupi. Osim toga, Florentino Perez planira veliki remont momčadi ovog ljeta, i njegovo mjesto u ekipi nije sigurno.

Manchester United može se suočiti s teškom konkurencijom za napad na napadača Borussie Dortmunda Jadon Sancho, jer je i Paris Saint-Germain spreman poslati veliku ponudu za tinejdžera. Sancho će postati prvi igrač iz Engleske koji je skuplji od 100 milijuna funti (132 milijuna dolara), jer su Dortmund spremni dopustiti da dva kluba nadmašuju jedni druge kako bi povećali cijenu igrača.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!