NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Jerome Boateng se vraća u Englesku ligu, Aubameyang na meti...

Transfer glasine: Jerome Boateng se vraća u Englesku ligu, Aubameyang na meti velikana iz Italije, AC Milan prodaje Hernandeza

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Aubameyang oborio

Chelsea i Arsenal zainteresirani su za potpisivanje defanzivca Bayerna iz Münchena Jeromea Boatenga – piše Daily Mail. Izgleda da će 32-godišnjak ovo ljeto napustiti Allianz Arenu, a izgleda da bi se mogao voditi rat između dva londonska kluba za njegove usluge. Boatengu preostaje još godinu dana ugovora s Bayernom, no nedavno je kažnjen zbog kršenja smjernica za koronavirus i mogao bi napustiti klub.

Juventus žrtvuje tri ključna igrača samo da bi doveo Paul Pogbu ovog ljeta!

Internalov napadač Pierre-Emerick Aubameyang predmet je interesa Intera – tako piše Gazzetta dello Sport. Šef Nerazzura, Antonio Conte, želi dovesti reprezentativca Gabona, kojem preostaje samo godinu dana ugovora na Emirates stadionu. Arsenal želi produžiti saradnja, Aubameyang želi u klub gdje će osvajati trofeje tako da bi se vrlo lako mogli rastati na ljeto.

Marca navodi kako je Milan spreman razmotriti sve ponude za Theo Hernandeza ovog ljeta. Defanzivac igra odlično otkako se prošlog ljeta pridružio iz Real Madrida, privukavši nekoliko velikih klubova koji se zanimaju za njegove usluge. Paris Saint-German, Manchester United i Manchester City su među klubovima koji bi mogli poslati svoje ponude.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!