NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Joao Felix i zvanično na prodaju, tri kandidata za klupu...

Transfer glasine: Joao Felix i zvanično na prodaju, tri kandidata za klupu Chelseaja, West Ham kupuje u Francuskoj

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Čelni ljudi Chelseja u nedoumici su koji bi trener mogao preuzeti vladavinu na Stamford Bridgeu, ako Maurizio Sarri ode ovog ljeta, prenosi Mirror. Sarri će se sasvim sigurno pridružiti Juventusu nakon što su ga prvaci Serie A označili kao metu broj jedan nakon odlaska Massimiliana Allegrija. Vjeruje se da je Allegri jedan od onih koji se bore za posao na Stamford Bridgeu, zajedno s bivšim igračem Frankom Lampardom i šefom Ajaxa Erikom Ten Hagom.

Griezmann krije, dok Katalonci pokušavaju otkriti: Ovo je navodno novi klub Antoine Griezmanna!

Predsjednik Benfice Luis Filipe Vieira priznao je da bi Joao Felix mogao napustiti klub ovog ljeta zbog velikog interesa Manchester Uniteda, prenosi Metro. Devetnaestogodišnjak je imao fenomenalnu debitantsku sezonu za Benficu, te je postigao 15 golova i upisao 7 asistencija u ligi.

West Ham pregovora o dovođenju veznjaka Marseillea 24-godišnjeg veznjaka Morgana Sansona, tvrdi Sky Sports. Francuszi su spremni rasprodati momčadi nakon što se nisu uspjeli kvalificirati za Ligu prvaka sljedeće sezone. Sanson, kojeg Marseille procijenjuje na oko 35 milijuna eura, odigrao je 33 puta za momčad prošle sezone, postigavši ​​pet golova i upisavši tri asistencije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!