NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Još jedan klub želi Pogbu, Arsenal kupuje u Dortmundu, Cavani...

Transfer glasine: Još jedan klub želi Pogbu, Arsenal kupuje u Dortmundu, Cavani bi mogao napustiti PSG

Nešto manje od dva mjeseca ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Inter Milan se uključio u borbu sa Juventusom za veznjaka Manchester Uniteda Paula Pogbu, piše Daily Mirror. Bivši direktor Juvea Beppe Marotta preuzeo je tu funkciju u Interu i nada se da će fFrancuz biti njegov prvi potpis u novom klubu. Pogba i menadžer Jose Mourinho više puta su se sukobili ove sezone, a Pogba ne bi imao ništa protiv povratka u Italiju.

PRED LONDONSKI DERBI: Sarri otkrio kojeg igrača Tottenhama bi volio imati u svojoj ekipi!

Arsenal će poslati ponudu za veznjaka Borussie Dortmunda Juliana Weigla, piše Bild. 23-godišnjak je ugovorom vezan za Dortmund do 2021. godine, ali Unai Emery je oduševljen ovim veznjakom te ga želi dovesti u svoju ekipu po svaku cijenu.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez želi u Real dovesti Edinsona Cavanija u siječnju, piše Don Balon. Cavani nije u najboljim odnosima sa Neymarom te bi to mogao biti uzrok napuštanja kluba a problem bi mogla predstavljati cijena za igrača koji je već napunio 30. godina.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!