NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Još jedan velikan želi Eriksena, Inter kupuje bivšeg igrača Uniteda,...

Transfer glasine: Još jedan velikan želi Eriksena, Inter kupuje bivšeg igrača Uniteda, Crveni đavoli kupuju veznjaka za 50 miliona

Transfer rok je uveliko započeo i već smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer rok, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

ODBOR UNITEDA

Paris Saint-Germain trebao bi biti konkurent Interu za potpis veznjaka Tottenhama, Christiana Eriksena, prenosi Mirror. Francusi prvaci smatraju kako je 20 miliona koje Tottenham traži za Danca prihvatljiva cifra koju su spremni platiti. Međutim, Inter je trenutno u vodstvu i već su poslali službenu ponudu.

Klopp pred duel sa Unitedom: Velika utakmica, svjesni smo očekivanja

Defanzivac Parme, Matteo Darmian našao se kao transfer meta Intera – javlja Tuttomercatoweb. Razgovori između dva kluba već su započeli i izgleda da će Antonio Conte dovesti 30-godišnjaka kako bi mu pružio dodatnu širinu na desnoj strani. Darmian je nastupio u 15 utakmica Serie A za Parmu od svog transfera iz Manchester Uniteda na ljeto.

Manchester United zainteresiran je za potpis Cengiz Undera iz Rome, javlja Gianluca Di Marzio. Turski napadač, koji ima tek 22 godine, imao je problema sa povredama ove sezone i do sada je odigrao manje od 450 minuta u svim natjecanjima. Međutim, ozljeda ligamenata koju je pretrpio Nicolo Zaniolo mogla bi značiti da Roma neće tako lako pusiti Turčina.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!