NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Još jedan veliki klub želi Ramseya, Bayern prati nogometaša Liverpoola,...

Transfer glasine: Još jedan veliki klub želi Ramseya, Bayern prati nogometaša Liverpoola, Chelsea pokazao zanimanje za brazilskog defanzivca

Mjesec dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Real Madrid razmišlja da pošalje ponudu u januaru za veznjaka Arsenala Arona Ramseya, piše Mirror. Ugovor velšanina na Emirates stadionu istječe na kraju sezone, te će Ramsey od početka godine imati pravo potpisati ugovor sa bilo kojim drugim klubom prema “Bosmanovom” pravilu.

Allegri objasnio zašto je ostavio Pjanića na klupi protiv Fiorentine

Ekipa Bayerna prati mladog nogometaša Liverpoola Bobby Duncana, prenosi Mirror. 17-godišnjak je rođak Steven Gerrard a ovo ljeto preselio se u Liverpool iz ekipe Citya. Njemu se predviđa blistava karijera a u Bayernu ne žele propustiti priliku kao što se dogodilo sa Jadon Sanchom.

Chelsea je postao najnoviji klub koji u svojim redovima želi brazilskog nogometaša Edera Militaa iz Porta, javlja Daily Mail. Militao je u Portu tek šest mjeseci, nakon što je stigao iz Sao Paula, ali njegove impresivne partije u Portugalu privukle su interes brojnih europskih ekipa.

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!