NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Julian Brandt na meti španskih velikana, Arsenal dovodi vrhunskog sportskog...

Transfer glasine: Julian Brandt na meti španskih velikana, Arsenal dovodi vrhunskog sportskog direkotra, Real troši 150 miliona eura

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Arsenal razmišlja o tome da angažira Marca Overmarsa nakon što se Monchi odlučio za povratak u Sevillu. Overmars je trenutno tehnički direktor u Ajaxu, a sada ga u Arsenalu žele dovesti na tu poziciju. Bivši krilni napadač igrao je za klub iz Londona od 1997. do 2000. godine.

ZIDANE PRONAŠAO ZAMJENU ZA HAZARDA: Stiže zvijezda Premier lige za 150 miliona eura!

Real Madrid i Atletico Madrid zainteresirani su za potpisivanje napadača Bayera Leverkusena Juliana Brandta, tvrdi Bild. Brandt je postigao četiri gola i upisao 10 asistencija u 25 nastupa Bundeslige ove sezone, a sjajnim nastupima privukao je pozornost kako navedenih klubova tako i minhenskog Bayerna.

Real Madrid razmišlja o transferu za Mohameda Salaha ako ne uspiju potpisati Edena Hazarda, prema Don Balonu. Los Blancos traže zamjenu za Cristiana Ronalda nakon što je Portugalac prošlog ljeta otišao u Juventus, a Hazard je u nekoliko navrata izjavio kako je Real njegov prvi izbor.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!