NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juve i Barca prave razmjenu igrača, sjajni Brazilac na meti...

Transfer glasine: Juve i Barca prave razmjenu igrača, sjajni Brazilac na meti klubova iz Engleske i Njemačke, David Silva ide u Italiju

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Juventus i Barcelona pripremaju ljetnu razmjenu igrača. Prema Calciomercatu, Barcelona je zainteresirana za veznjaka Juventusa Federica Bernardeschija, a španjolska ekipa nudi dva igrača u zamjenu. Juventusu su ponuđeni i Ivan Rakitić i Samuel Umtiti, a prvi je vrlo zainteresiran za prelazak u Serie A.

Hrvatski nogometni savez donio odluku o nastavku HNL-a: Evo kakva je situacija i u najvećim europskim ligama!

Brazilski krilni igrač Everton ostaje meta i Evertona i Borussije Dortmund, izvještava Globo Esporte.Sjajni krilni igrač ima ugovor do 2023. godine, a s obzirom da je Gremio u posljednjim sezonama zaradio dosta novca od prodaje, morat će ponuditi veliku naknadu da ga izvuku iz kluba.

David Silva, vezni igrač Manchester Cityja ovog ljeta se nalazi na radaru AC Milana, javlja Calciomercato. Rossoneri su se sastali sa španjolskim agentima oko mogućeg transfera i 34-godišnjaka smatraju idealnim vođom kluba sljedeće sezone. Silva je več ranije objavio kako napušta Manchester po isteku igovora.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!