NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juve kupuje još jednog nogometraša iz Reala, Suso napušta Milan,...

Transfer glasine: Juve kupuje još jednog nogometraša iz Reala, Suso napušta Milan, Leicester pronašao “novog Vardya”

Manje od mjesec dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Vetnjak Real Madrid Isco nalazi se na radaru ekipe Juventusa, piše Calcio Mercato. Španjolac je posljednjih mjeseci izgubio mjesto u ekipi sa Santiago Bernabeua, a klub bi mogao napustiti već u siječnju. Za njega su ranije interes pokazali još Bayern Munchen, Chelsea i AS Monaco.

EDEN HAZARD U REAL MADRID JE GOTOV TRANSFER: Evo kada će biti predstavljen i koji će broj nositi na Bernabeu!

Liverpool razmišlja o mogućnosti povraatka Susa u klub sljedeće godine, nakon što ove sezone pruža sjajne partije u Serie A. Španjolac je zamijenio Anfield za San Siro 2015. godine i trenutno uživa u svojoj najboljoj godini u Italiji, postigaavši četiri gola i osam asistencija u 15 utakmica.

Leicester City u svoju ekipu želi dovesti napadača Macauley Bonnea iz Leyton Orienta, javlja The Sun. Napadač je ove sezone postigao 17 golova za klub iz pete Engleske lige. Newcastle, Crystal Palace, Fulham i Huddersfield također su zainteresirani za Bonnea.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!