NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juve kupuje napadača za 75 miliona, nogometaš Getafea na meti...

Transfer glasine: Juve kupuje napadača za 75 miliona, nogometaš Getafea na meti Arsenala, Otamendi se vraća u Španiju

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Juventus je spreman poslati ponudu za napadača Fiorentine Frederica Chiesu, navodi Calcio Mercato. Bianconeri navodno žele da 21-godišnjak sa njima potpiše dugoročni ugovor u vrijednosti od 5 milijuna eura godišnje,  a s trenutnom tržišnom vrijednošću od 75 milijuna eura Fiorentina ga se neće tako lako odreći. Chiesa je postigao šest golova i upisao tri asistencije u 33 nastupa za Fiorentinu ove sezone.

Da li će i Thomas Muller biti “dio remonta” u ekipi Bayerna?!

Defanzivac Getafea Djene je označen kao ljetna meta za ekipu Arsenala, javlja Marca pozivajući se na Daily Mirror. Ovaj svestrani 27-godišnjak ima klauzulu o otkupu od 35 milijuna eura u svom trenutnom ugovoru, što bi Topnici mogli iskoristiti ovog ljeta. Djene je upisao 37 nastupa ove sezone i jedan je od ključnih igrača ekipe koja će vjerovatno igrati u Ligi prvaka naredne sezone.

Atletico Madrid pregovara s agentom Nicolasa Otamendija jer žele potpisati branitelja Manchester Cityja ovog ljeta, tvrdi AS. Ekipa iz La Lige traži zamjenu za Lucasa Hernandeza, koji se seli u Bayern München, i Diego Godin koji će se vrlo vjerovatno preseliti u Inter te su se zbog toga obratili agentu Jorgeu Mendesu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!