NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juve ne odustaje od mlade zvijezde, uskoro će biti poznata...

Transfer glasine: Juve ne odustaje od mlade zvijezde, uskoro će biti poznata sudbina Milnera, iskusni veznjak se nudi Unitedu

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

Juventus neće odustati od zvijezde Brescie Sandro Tonalija te će po njega krenuti  sljedećeg ljeta, javlja La Gazzetta dello Sport. Divovi iz Serie A već neko vrijeme promatraju 19-godišnjeg defanzivnog veznog igrača, ali Brescia ga nije htjela pustiti da napusti klub. Juve, međutim, nije spreman odustati i već su uspostavili kontakt kako bi ubijedili mladog nogometaša da preseli u Torino.

VEĆ ODBIO MONACO, SCHALKE I AC MILAN: Jose Mourinho čeka ponudu ovog kluba!

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp potvrdio je da klub razgovara s Jamesom Milnerom oko novog ugovora. S obzirom da trenutni ugovor Milnera ističe na kraju sezone, slobodan je potpisati predugovor s novim klubom u siječnju. Klopp je, međutim, optimističan da će Milner produžiti boravak na Anfieldu.

Japanska zvijezda i trenutno slobodni agent Keisuke Honda označio je Manchester United u objavi na Twitteru aludirajući na to da ga kontaktiraju za prelazak u njihov tim. Nakon nedavnog boravka u Australiji gdje je nastupao za ekipu Melbourne Victory, 33-godišnjak je bez kluba i čini se da ne bi imao ništa protiv odlaska United.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!