NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juve šalje veznjaka i novac u zamjenu za Pogbu, Milan...

Transfer glasine: Juve šalje veznjaka i novac u zamjenu za Pogbu, Milan završava posao sa Barcelonom, Bayern kontaktirao vrhunskog stručnjaka

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali tog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Sada je već zimski ransfer rok počeo, tako da nas čeka mnogo zanimljivosti.

PAUL POGBA RAZOČARAO

Juventus će ponuditi Adriena Rabiota plus novac u nadi da dovedu Paula Pogbu, prenosi Sun. Divovi iz Serie A nadaju se da će iskoristiti Pogbin narušen odnos s upravom Manchester Uniteda. Tvrdi se da vjeruju da bi ugovor vrijedan oko 85 milijuna funti mogao biti postignut u siječnju.

Mourinho gubi jednog od najboljih igrača: Christian Eriksen odlučio otići – pronašao novi klub!

Predstavnici AC Milana stigli su u Barcelonu kako bi dovršili potpisivanje posudbe za defanzivca Jean-Claira Todiboa, izvještava AS. Francuz, koji je nedavno napunio 20 godina, nije se uspio probiti u momčad Barce otkako se iz Toulousea pridružio u siječnju prošle godine.Barca ga želi poslati na posudbu kako bi stekao dragocjeno iskustvo iz prvog tima.

Njemački prvaci Bayern München započeli su razgovore s trenerom PSG-a Thomasom Tuchelom kako bi ga doveli na kormilo ekipe sljedeće sezone. Le10Sport prenosi kako je Bayernov dužnosnik nedavno stupio u kontakt s njemačkim trenerom, a bivši šef Dortmunda jedan je od glavnih prioriteta Bavaraca za trenersku poziciju.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!