NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juve završava šokantan transfer, šta će se desiti sa Jadonom...

Transfer glasine: Juve završava šokantan transfer, šta će se desiti sa Jadonom Sanchom, Mbappe bio na korak od Reala?

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

MBAPPE PRELAZI

Veznjak Real Madrida Dani Ceballos predmet je interesa Juventusa – prema Mundo Deportivu. 23-godišnjak se trebao vratiti na Santiago Bernabeu kad mu istekne posudba u Arsenalu, a Bianconeri planiraju da se umješaju u tu priču i ukradu njegov potpis. Juve je spreman ponuditi Ceballosu 4,4 milijuna funti godišnje plaće, dok i Arsenal želi da produži boravak playmakera na stadionu Emirates.

Jurgen Klopp pronašao idealnog partnera za Virgil van Dijka: Koštat će ga 75 milijuna eura i stiže iz Španjolske!

Liverpool ne želi ispuniti traženu cijenu Borussije Dortmund za Jadona Sancha – piše Football Insider. Giganti iz Bundeslige žele najmanje 100 milijuna funti za engleskog reprezentativca, kojeg također traži Manchester United. Liverpool nije spreman ući u nadmetanje sa svojim velikim rivalima i sada će usmjeriti pozornost na alternativne ciljeve, dok je prelazak Sancha u United, pitanje vremena.

Kylian Mbappe bio je vrlo blizu potpisu ugovora za Real Madrid a njegov paragraf je bio “samo pitanje vremena” izjavio je Jerome Rothen, koji tvrdi da je zvijezda Paris Saint-Germaina bila tik pred prelaskom u Real prije pandemije koronavirusa. Mbappe je i dalje povezan s transferom u Madrid, gdje glavni trener Zinedine Zidane nije krio svoje oduševljenje francuskim napadačem.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!