NaslovnicaVijestiTransfer glasine: I Juve želi veznjaka iz La lige, United na ljeto...

Transfer glasine: I Juve želi veznjaka iz La lige, United na ljeto troši 100 miliona na dva igrača, Beckham u Miami dovodi prvo veliko ime

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Solskjaer poslao

Krilo Valencije Ferran Torres nalazi se n radaru Juventusa – navodi Tuttosport. Španjolski divovi ovog bi ljeta mogli biti spremni unovčiti 20-godišnjaka, pogotovo zato jer njegov trenutni ugovor isitiče sljedeće godine. Barcelona i Real Madrid također su povezani s Torresom koji je ove sezone upisao čak 25 nastupa u La Ligi za Valenciju i jedan je od boljih igrača Šišmiša.

Nogometaš Sassuola postigao gol i poslao poruku o koronavirusu

Manchester United na ljeto želi dovesti Jude Bellinghama iz Birmingham Cityja, a također se priča da je transfer Jack Grealish iz Aston Vile gotova stvar, prenosi Daily Star. United je navodno spreman poslati čak 70 milijuna funti za kapetana Vile. Grealishov ugovor trenutno traje do 2023. godine, a Bellingham nije mogao potpisati profesionalni ugovor dok u lipnju ove godine ne napuni 17 godina.

David Silva napustiće Manchester City na kraju sezone, a David Beckham ga silno želi dovesti u Inter Miami, javlja Daily Star. Silva je povezan s prelaskom u Cityevu filijalu New York, ali Beckham će pokušati iskoristiti svoja poznanstva da dovede Silvu na Floridu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!