NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Kane bi mogao napustiti Tottenham, veliko trenersko ime odbilo Barcu...

Transfer glasine: Kane bi mogao napustiti Tottenham, veliko trenersko ime odbilo Barcu nakon otkaza Valverdeu, milanski klubovi žele veznjaka Arsenala

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

HARRY KANE OTKRIVA

Harry Kane mogao bi na ljeto napustiti Tottenham jer želi da potpiše za klub gdje će osvajati trofeje. 27-godišnjak još uvijek nije osvojio trofej u svojoj 11-godišnjoj seniorskoj karijeri, kako na klupskoj tako i na međunarodnoj razini. Prema Telegraphu, Spursi bi Kanea mogli prodati za više od 150 milijuna funti ako igrač zaista odluči da napusti sjeverni London.

Filmska priča Richarlisona: Od potencijalnog kriminalca do zvijezde!

Ronald Koeman je izjavio kako je odbio šansu da preuzme kormilo Barcelone zbog svoje predanosti nizozemskoj reprezentaciji. Nizozemac, koji je s Barcom proveo šest sezona kao igrač, tvrdi da mu je ponuđen posao nakon otpuštanja Ernesto Valverdea ove sezone, što je on bez razmišljanja odbio jer želi da se kofuria na vođenje Nizozemske na prestojećem Euru.

Nogometaš Arsenala, Ainsley Maitland-Niles nakon što je ispao iz prvog tima u Emiratesu našao se na radaru klubova iz Serie A, Intera i AC Milana. Semper Milan izvještava da 22-godišnjak razmišlja o svojoj budućnosti nakon što od dolaska Artete ne dobija dovoljno prostora za igru. Maitland-Niles ima ugovor u Arsenalu do 2023. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!